Szalóki Ági Klub indul

2015. február 11.
Szalóki Ági és vendégei zenével, izgalmas beszélgetéssel és táncházzal havonta visszatérő, egyedülálló hangulatú klub estre invitál minket. Az első találkozó február 13-án 19 órától lesz a Józsefvárosi Galéria és Rendezvényközpontban.

Szalóki Ági a nép és világzenei estek, táncházak házigazdája, a ’90-es évek végén berobbant új népdalénekes generáció egyik legtehetségesebb és legsikeresebb képviselője. Különleges hangja és személyes varázsa szinte mindenkit rabul ejt. A Józsefvárosi Galériában elindult klub estjein Ági különböző zenekari formációi és meghívott művészbarátai adnak koncertet. A koncertek előtt tematikus közéleti, irodalmi, zenés beszélgetések során megismerkedünk Ági vendégeivel. Végül táncházzal zárul az est, hogy ne csak a szellemünket, a testünket is felrázzuk ezen az izgalmas, kalandokkal teli eseményen. A nyitó rendezvényen a Romengo Együttes garantálja, hogy mindenki táncra perdül!

Szalóki Ági klub esteken olyan emberekkel találkozhatunk, akik mertek új utakra lépni, képesek voltak másokat is magukkal vinni. Tették ezt mindenekelőtt másokért. Nevezhetnénk őket hősöknek is, hétköznapi hősöknek, akik azonban egyszerű emberek, olyanok, mint mi, vagy amilyenek mi is lenni szeretnénk. Február 13-én az est beszélgető vendége Ritók Nóra, az Igazgyöngy alapítvány igazgatója, pedagógus, képzőművész, a roma gyerekek elkötelezett nevelője lesz.

Bővebb infó: www.jozsefvarosigaleria.hu