Élőszereplős film készül a Mulanból!

2015. április 06.
A Disney újabb animációs filmet vesz elő, hogy a rajzolt figurákat valódi, hús-vér szereplőkkel keltse életre. Ezúttal a legendás kínai harcosnő, Hua Mulan történetét gondolják újra.

Semmi kétség, hogy Mulan minden idők legvagányabb Disney hősnője! Ő nem várt a hercegére évekig, nem is kapott tökhintót a jótündértől, ellenben levágta hosszú haját egy karddal, hogy apja helyett bevonuljon a seregbe. Végül pedig megmentette egész Kínát, ami azért lássuk be, nem kis dolog. Szóval ha van Disney karakter, aki igazán megérdemli, hogy élőszereplős film is készüljön belőle, az egészen biztosan a harcos Mulan. 

Úgy tűnik, a Disney egyébként is ráérzett erre a vonalra, hiszen a Mulant már számos animációból élőszereplős filmmé transzformált darab előzte meg. Ott van a 2010-es Alice Csodaországban, aztán a Csipkerózsika történethez távolról kapcsolódó Demóna, illetve a nemrégiben bemutatott Hamupipőke. A Mulan élőszereplős változatán Elizabeth Martin és Lauren Hynek forgatókönyvírók dolgoznak, de egyelőre még nem lehet túl sok részletet tudni a filmről.

Kíváncsian várjuk!