ExperiDance a Tokaji Fesztiválkatlanon

2015. július 02.
A Tokaji Fesztiválkatlanon, a régió legnagyobb szabadtéri színpadán kel életre a társulat Szevedélyem, Velence című darabjának hangulatvilága: karneváli nyüzsgés és ünnepi pompa július 4-én.

A Tokaji Fesztiválkatlan az Északkelet-Magyarországi régió legnagyobb szabadtéri színpada, az egykori Patkóbányában kialakított színházat tavaly nyáron adták át a nagyközönségnek. A legkorszerűbb fény- és hangtechnikával felszerelt, 2500 fős nézőtérrel rendelkező színház remekül illeszkedik a lenyűgöző tokaji tájba. A szabadtéri színpadot körülölelő 30 méter magas meredek sziklafalak, a Bodrog közelsége, az egykori kőbánya különleges hangulatot teremtenek a hatalmas amfiteátrum programjaihoz.

A Tokaji Fesztiválkatlan mesés környezete ideális helyszín és háttér az ExperiDance Szenvedélyem, Velence című előadásához is. Velence – a karneváli nyüzsgés és ünnepi pompa, a csillogás és a sötétség városa, korok és kultúrák találkozása, ahol az élet lüktetés, vágy és szenvedély. A kastélyok, a paloták, a barokk pompa városa, a titkok hona, amely örökké megihlet és szerelemre lobbant.

A ExperiDance Szenvedélyem, Velence című előadásában július 4-én, szombaton a velencei karneválok hangulata elevenedik fel. Végzetes találkozások és szakítások, hősök és kalandorok, maszkok mögé rejtőző arcok kavalkádja a csillogó báltermekben és sejtelmesen egybefonódó alakok a végtelen folyosókon. A Szent Márk tér éjszakájában a szent és a profán találkozik.