Üzenet a VOLTról Fehér Balázstól

2015. július 06.
„A boldogság nem csak egy pillanat, hanem konstans dolog" – üzenet a VOLTról, a The Carbonfoolstól.

Minden rekordot megdöntött a 23. Telekom VOLT Fesztivál. Négy és fél nap alatt 123 ezren vettek részt a kánikulában zajló soproni eseményen.

Még az első napon, július 1-én adott koncertet a magyar fellépők Mekkájaként szolgáló Jana Színpadon a The Carbonfools. Hogyan melegítenek a koncertekre és mit üzennének a jövő generációjának? Üzenet a VOLTról Fehér Balázstól és DJ Titusztól.

A The Carbonfools számára minden fellépés egy közös rituálé, különféle részekre bontva: „A fő-fő rituálénk a koncert végén szokott lenni, a Sunsetben az opera rész, amikor mindenki felemeli a hangszerét vagy valamilyen tárgyat a magasba” – meséli Titusz, a zenekar DJ-je és producere.

A zenekar a fesztivál és klubkoncertek mellett külföld felé is kacsintgat, több teltházas londoni koncert után novemberben ismét visszatérnek a Szigetországba, ahol ezúttal a neves Barflyban lépnek fel, a turné előtt pedig egy kislemezt is kiadnak Angliában, hogy a koncert napjára már a helyiek is kívülről fújhassák a The Carbonfools slágereket.

A folyamatos pörgés után Fehér Balázs azonban leginkább pihenni szeretne a következő egy évben, így zenei projektjeit szüneteltetni fogja, míg a toll könnyen lehet, hogy előbújik a fiókjából. „A boldogság nem csak egy pillanat, hanem konstans dolog”- állapítja meg a sok boldogság kereső utat bejárt zenész, de hogy pontosan milyen utat is javasol annak megtalálására és hogy mit üzenne a jövő generációjának, az megtudható az alábbi videóból: