Ma este megbukunk – London legütősebb vígjátéka

2015. szeptember 02.
A Centrál Színház szeptemberben bemutatja London legütősebb vígjátékát, a Ma este megbukunk című előadást, amit a kinti sikerre való tekintettel nálunk is az angol stáb állít színpadra.

Mutasson valaki egy színházat, amelyik már a próbák megkezdésének pillanatában tudja, sőt, a címében is garantálja, hogy Ma este megbukunk! És nem aggódik.

A Centrál Színház arra készül, hogy Ma este megbukunk, és nincs, ami megakadályozza ebben. Ehhez ugyanis minden adott: a Függöny fel! sikerszériáján edzett társulat, Mark Bell, az angol rendező, a színház kreatív csapata, valamint a tény, hogy Londonban a Ma este megbukunk besöpörte az összes díjat, ami komédiának juthat.

A sztori pofonegyszerű és a végére akkorát is csattan. Egy menthetetlen társulat igyekszik bemutatni egy klasszikus angol krimit, ám az este katasztrófába torkollik. Ami elromolhat, elromlik, ami összeomolhat, az összeomlik, ami tönkremehet, az tönkremegy. Az eredmény egy semmihez sem hasonlítható, tornádó hevességű, Monty Pythonos komédia artistamutatványokkal, széteső díszlettel, színházban ritkán látható trükkökkel és bohócságokkal, olyanokkal, amiket a néző imád és a színházi kritika többnyire fanyalogva lesajnál.

A szeptember 27-től látható darabban Ágoston Katalin, Botos Éva, Cserna Antal, Janicsek Péter, Katona László, Mészáros András, Rada Bálint és Schmied Zoltán szerepelnek.

Bővebb infó itt!