Indul az ősz az Orlai Produkciónál

2015. szeptember 09.
Az Orlai Produkció 2015. szeptember 11-én mutatja be Pelsőczy Réka rendezésében a Mindent Éváról című darabját a Belvárosi Színházban. A főbb szerepekben Hernádi Judit, Kovács Patrícia, Egri Márta, Mészáros Máté és Szikszai Rémusz láthatók.

Szeptember 11-én a szombathelyi Karneválszínházban tartott 10 teltházas előadást követően a Belvárosi Színházban látható a Mary Orr Mindent Éváról című darabjának budapesti bemutatója.

Az augusztusi előadásokat követőan a nyugat.hu így fogalmazott : „Nagy meglepetés Madárként, a transzvesztita öltöztetőnő bőrében Bercsényi Péter, mintha ráöntötték volna ezt a hibrid szerepet. Kellően érzékeny és titokzatos, egyik fő kincse a darabnak. A másik főnyeremény Hernádi Judit, nem tudunk humorával, elragadó személyiségével betelni.”

A színdarab filmen vált örök klasszikussá: Bette Davis főszereplésével ma is a filmtörténet egyik legemlékezetesebb alkotásaként tartják számon.

Az Orlai Produkciónál harmadik rendezésével mutatkozik be Pelsőczy Réka, aki 2013 nyarán a nagy sikerrel bemutatott Római vakáció című előadást is jegyzi. Az idei előadásban Hernádi Judit, Szikszai Rémusz, Kovács Patrícia, Egri Márta, Márton András, Bercsényi Péter és Rujder Vivien szerepelnek.

Az előadás további időpontjai: 2015. szeptember 12-13, október 11. és 21.