Ismét Budapesten játszik a Napra

2016. február 04.
Majd' egy év után ismét visszatér az A38 hajóra a 2015-ös év zenészének választott Both Miklós és zenekara. A Napra különleges közreműködőkkel egészül ki az est idejére, Molnár Tamás szaxofonnal és Rácz Richárd szintetizátorral csatlakozik hozzájuk, akikkel együtt szinte nagyzenekarrá teljesednek majd a színpadon.

Az együttes izgalmas időszakon van túl, hiszen tavaly ünnepelték tizedik születésnapjukat, nemrégiben pedig Indiából tértek haza, ahová egy tizenkét állomásos turnéra utaztak, és csodálatos helyszíneken léptek fel. Both Miklós korábban többször is beutazta Kínát, melynek eredményeképp elkészült többek között a Kínai utazólemez is, így nem volt váratlan a keleti kapcsolódás, melyet ezúttal a Naprával elevenített fel.

A zenekarvezető a kínai gyűjtés után a 2014-es évet főként a Palimo Story-nak szentelte, mellyel egy alternatív tehetségkutató keretén belül kutattak fel zenészeket Magyarország leszakadt régióiban. Ennek egyfajta folytatásaként tavaly Ukrajnában kezdett gyűjtőmunkába, melyet szintén egy filmes stáb dokumentált.

Az őszi indiai körút után folytatta fáradhatatlan zenegyűjtő útját Közép és Északkelet-Ukrajnában, ahonnan nemrég tért vissza Budapestre, hogy A Dal 2016 zsűritagjaként legyen jelen a képernyőn az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előszelekciós versenyében.

A gitárprímás tehát rá jellemzően nyughatatlanul újabb és újabb projekteken dolgozik, miközben készül a Naprával az egyedülálló és különleges atmoszférájú februári koncertjükre, amely a téli-tavaszi szezon egyetlen budapesti fellépése lesz.

Bővebb infó ITT!