Először Magyarországon Lara Fabian

2016. április 19.
Lara Fabian kanadai énekesnő világszerte óriási népszerűségnek örvend, hangjának ereje, merészsége és technikai virtuozitása elbűvöli a közönséget. Dalai folyamatosan vezetik a slágerlistákat, a rajongótábora óriási, platina- és aranylemezek fémjelzik pályáját.

A belga-olasz származású Lara Fabian április 26-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. A zeneszerzőként és szövegíróként is alkotó Lara első áttörő sikerét 1994-ben a Carpe Diem című lemez hozta meg, 1997-ben a Pure című lemeze Franciaországban több mint 2 millió példányban kelt el, Félix-díjat kapott a legnépszerűbb lemez kategóriában. A 2014-es és 2015-ös teltházas észak-amerikai és európai koncerteket követően Lara 2015-ben jött ki az új lemezével, amely immár az énekesnő tizenkettedik albuma.

Lara mindeközben olyan francia énekesnőknek is írt dalokat, mint Chiméne Badi, Nolwenn Leroy és Myriam Abel, és a saját számai mellett szívesen énekli Charles Aznavour, Edit Piaf, vagy Barbara Streisand dalait is.

A világszerte ismert és elismert Lara Fabian Magyarországon is óriási népszerűségnek örvend. Hatalmas rajongótáborában már szinte fanatikusokkal is találkozhatunk. Domsa Mihály 2013-ban döntötte el, hogy magánemberként szervez egy Lara Fabian koncertet Budapesten. Személyes küldetésének érezte, hogy felkutassa azokat a producereket, akik meghívják Magyarországra az énekesnőt, hogy a magyarok is megismerjék a csodálatos előadóművészt. A blogjában, http://larafabianbudapesten.blog.hu/ a koncertszervezés örömeiről, nehézségeiről ír.

Most pedig vele együtt sokak álma is valóra vált, mert Lara fergeteges koncertre készül a jövő héten itt Budapesten.

Ne hagyjátok ki!