Loffice határok nélkül

2016. május 17.
A Loffice határok nélkül program Magyarországon és Ausztriában is a KultPulttal együttműködve valósul meg - kultúra a javából, amely a határokon is átível.

A Loffice határok nélkül program Magyarországon és Ausztriában is a KultPulttal együttműködve valósul meg, amelynek keretében gyerekeknek és felnőtteknek szóló kultureseményeknek adnak otthont határon innen és túl.

A Loffice határok nélkül családi rock ‘n’ roll-programja a KultPulttal a Loffice Budapest Salétrom utcai kertjében május 21-én kezdődik délután fél hattól. Ezen az estén a Rutki Bori Banda ad szuper elő-gyereknapi koncertet, amelyet rossz idő esetén a Paulay utcai bázison tartanak meg. Kreatív terekben Budapesten és Bécsben egyaránt találkozhat egymással a magyar művészvilág és a közönség.

A programjaikkal egy-egy kiemelt célt is szolgálnak – az előgyereknapi koncerten példaul a MagikMe számára kínálnak bemutatkozási lehetőséget Bécsben. A kooperáció értelmében az integrációs játékeszközöket életre hívó szervezet a május végi Rutkai Bori Banda-koncert után színes programmal várja a családokat Bécsben, a Loffice feat. KultPult pedig lehetőséget kínál arra, hogy a Bécsben élők is megismerhessék azokat a fontos törekvéseket, amelyekkel a MagikMe Magyarországon már sikeresen bemutatkozott.

A budapesti koncert részletei a Facebookon, a bécsi estről pedig ITT olvashatsz!