Karlovy Varyban mutatkozik be Hajdu Szabolcs legújabb filmje

2016. június 09.
Hajdu Szabolcs új filmje, Ernelláék Farkaséknál meghívást kapott az 51. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába.

Július első hetében rendezik meg a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivált, amelyen Hajdu legújabb filmje, az Ernelláék Farkaséknál (It’s Not the Time of My Life) a Kristály Glóbuszért versenyez.

A film az egymástól eltávolodott rokonok újra találkozása által felszínre törő konfliktusok sorát mutatja meg: Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással, felszínre hozva a két család között feszülő ellentéteket.

Hajdu Szabolcs új filmje, amelyet saját otthonában a családjával és operatőr szakos tanítványaival forgatott, nagy moderneket, Cassavetes-t, Bergman-t idéző fojtogató kamaradráma. Szarkasztikus humorú, finom rajzolatú portré a mai Magyarország hétköznapjairól. A filmben szerepel maga a rendező, Török-Illyés Orsolya, Hajdu Lujza, Hajdu Zsigmond, Szabó Domokos, Gelányi Imre, Szilágyi Ágota és Tankó Erika.

A film magyarországi forgalmazója a Big Bang Media.