Három napra Paloznak a jazz fővárosa

2016. július 22.
Augusztus 4. és 6. között három napra Paloznak lesz a jazz balatoni fővárosa: a Paloznaki Jazz Piknik ismét világsztárokkal teli fesztiválprogrammal készül.

A Paloznaki Jazz Piknik egy különleges nulladik nappal nyitja meg kapuit: a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain ad egész estés koncertet a nagyszínpadon (a nulladik napra külön jegy váltható).

Pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadókkal találkozhatunk: fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, augusztus 6-án az Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay, a Váczi Eszter Quartet, akik egyszer már megtáncoltatták a Jazz Piknik közönségét, a naplementés koncertek „szakértője”, Harcsa Veronika és a BinJip, Csemer Boggie, a Pankastic!, Marge, a Belau, a Kéknyúl Hammond Band, a Szőke Nikoletta Quartet, a Juhász Gábor trió, valamint Jász András és Barátai. A Sáfránkert melletti színpadon fiatal tehetségek zenélnek majd egy vagy kétszemélyes formációkban.

Jazz, Bor, Balaton!

A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a nyár egyik leghangulatosabb programja, tavaly már több mint hatezren voltak rá kíváncsiak. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatunk. A piknikhangulatot piknikkosarak, behűtött borok, helyi termelői finomságok (kézműves sajtok és sonkák, fagyi, pálinka) és plédek teszik teljessé.

Infó: www.jazzpiknik.hu