Szólóban debütált Dallos Bogi

2016. november 30. |

Új korszak kezdődött Dallos Bogi életében: az énekesnő újra szólókarrierjére koncentrál, amelyet egy új dallal és videóklippel indít. A Már nem zavar dallamát ő maga szerezte, a szövegért ByeAlex felel. A dal mellé egy image-videó is készült, amely Bogi új, eddig ritkán látott oldalát mutatja be.

Bogi legújabb, Már nem zavar című dala az első single a tavasszal megjelenő lemezéről. A szám dallamát Bogi szerezte Szebényi Dániel alapjára, a szöveget pedig ByeAlex írta. A dal témája az elengedés, a továbblépés.

„Egy szakítás, barátság, korszak lezárásakor gyakran emlegetjük, hogy már elengedtem, túl vagyok rajta, de ez nincs mindig így. Akárcsak az életben, a szám végére is elérkezünk abba a fázisba, amikor őszintén elmondhatjuk, hogy valóban továbbléptünk” – tette hozzá a fiatal énekesnő.

A dalhoz egy image-videó is készült, amelynek koncepcióját a rendező-operatőr Temesi Ádám Bogival együtt dolgozta ki. „Fontosnak tartottam, hogy minél több arcomat megmutathassam –mondta Bogi a klipről. – A videó nagy részét egy budapesti stúdióban vettük fel, de mivel a dalban több utalás is van a nyárra, egy nyaraláson készült GoPro-s felvételekkel színesítettük az anyagot.”

A Már nem zavar egy igazi frissítő, felpezsdítő élmény lesz a zord tél közepén, és ez csak a kezdet: Bogi a tavasz folyamán új nagylemezzel jelentkezik és egy nagyszabású lemezbemutató koncertre is készül.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben a kastély

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben

A magány fájdalmáról énekel Kulka János dal

A magány fájdalmáról énekel Kulka János