Szólóban debütált Dallos Bogi

2016. november 30. |

Új korszak kezdődött Dallos Bogi életében: az énekesnő újra szólókarrierjére koncentrál, amelyet egy új dallal és videóklippel indít. A Már nem zavar dallamát ő maga szerezte, a szövegért ByeAlex felel. A dal mellé egy image-videó is készült, amely Bogi új, eddig ritkán látott oldalát mutatja be.

Bogi legújabb, Már nem zavar című dala az első single a tavasszal megjelenő lemezéről. A szám dallamát Bogi szerezte Szebényi Dániel alapjára, a szöveget pedig ByeAlex írta. A dal témája az elengedés, a továbblépés.

„Egy szakítás, barátság, korszak lezárásakor gyakran emlegetjük, hogy már elengedtem, túl vagyok rajta, de ez nincs mindig így. Akárcsak az életben, a szám végére is elérkezünk abba a fázisba, amikor őszintén elmondhatjuk, hogy valóban továbbléptünk” – tette hozzá a fiatal énekesnő.

A dalhoz egy image-videó is készült, amelynek koncepcióját a rendező-operatőr Temesi Ádám Bogival együtt dolgozta ki. „Fontosnak tartottam, hogy minél több arcomat megmutathassam –mondta Bogi a klipről. – A videó nagy részét egy budapesti stúdióban vettük fel, de mivel a dalban több utalás is van a nyárra, egy nyaraláson készült GoPro-s felvételekkel színesítettük az anyagot.”

A Már nem zavar egy igazi frissítő, felpezsdítő élmény lesz a zord tél közepén, és ez csak a kezdet: Bogi a tavasz folyamán új nagylemezzel jelentkezik és egy nagyszabású lemezbemutató koncertre is készül.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kultúra

86 éves korában elhunyt Törőcsik Mari Nemzet Színésze

86 éves korában elhunyt Törőcsik Mari