Ötödik születésnapját ünnepli a Jónás Vera Experiment

2016. december 19.
Külföldi fellépés Európa legnagyobb showcase fesztiválján, az Eurosonic-Norderslaag-on Groningenben, előzenekar a Skye&Ross from Morcheeba előtt, készülő remixlemez, HBO-sorozat főcímzene – van mit ünnepelni. Különleges látványelemekkel és interaktív show-val készül a Jónás Vera Experiment ötödik születésnapjára, a két ünnep közötti koncertjére a Trafóban.

Nem panaszkodhat a Jónás Vera Experiment, ami az elmúlt öt évre való vissza- és előretekintést illeti. A Trafós ünneplésüknek ugyanis nemcsak az évforduló ad apropót, mellette még jócskán akadnak hírek, melyek okot adnak a közös ünneplésre.

Immár hivatalos információ, hogy a zenekar 2017-ben az Eurosonic showcase fesztiválon is bemutatkozhat, amelyre rajtuk kívül még két magyar zenekarnak lesz lehetősége. Mindeközben egy remixlemezen is dolgoznak, amelyen rengeteg hazai tehetséggel kooperálva lesznek újraértelmezve friss és régebbi dalok. A valódi ünneplés pedig még csak ezután jön, hiszen december 28-án a Trafóban, intim közelségből, együtt tekinthetünk vissza a zenekar eddigi kalandjaira.

A szülinapi koncertre különleges látvánnyal készülnek. Persze a legjobb, ha a meglepetés teljes, ezért részleteket nem is árulunk el. Meglepő showra számíthatunk, ahol maximálisan kihasználják majd a színházi teret. A Trafó meghitt, ugyanakkor progresszív helyszín, ami lehetővé teszi, hogy valóban közel kerülhessen a közönség az előadókhoz. Az eseményhez a zenekar korábbi oszlopos tagja, Dés András is csatlakozik, vendégként.