Jön a 10. Ördögkatlan

2017. július 19.
Kerek születésnaphoz érkezett az Ördögkatlan Fesztivál. Augusztus 1. és 5. között izgamas programokkal találkozhatunk Nagyharsányban, Kisharsányban, Villánykövesden, Beremenden és Mokoson.

Már a tizedik?! Kerek születésnaphoz érkezett az Ördögkatlan. Sokakat visszahívnak, akik hűségesek voltak, mert ez a tizedik a múltat is megidézi. Verdi Requiemjével, amelyet a Nemzeti Filharmonikusok adnak elő, egykori vezetőjükre, Kocsis Zoltánra emlékeznek, de emlékeznek Tamásra, Brigire, Nórára…, sokakra, akiket 2008 óta elveszítettek, és lesz Cseh Tamás-Leonard Cohen emlékkoncert is Másik Jánossal, Kiss Tibivel, Beck Zolival, Balanescuval; és persze színház színház hátán. Visszahívják a francia Galapiat Cirkuszt és mondani sem kell: a Quimbyt és a Kiscsillagot, és újra jön Both Miki az ukrán udvarral, hogy a záráskor a felnőtté vált (18 éves) Mulatsággal búcsúzzunk…

Egyfajta „Best of Katlan” lesz az idén, miközben készülnek új programokkal is: jön végre Krasznahorkai, lesz Lajkó-Balanescu közös estet, millió családi program- és a programokon túl: találkozások, találkozások, találkozások.

Ötnapos mulatságra számíthatunk…

Infó: www.ordogkatlan.hu