Mi már olvastuk: Boldizsár Ildikó – Mesék a felnőtté válásról

2017. október 20.
Olyan könyveket ajánlunk nektek, amelyeket olvastunk, szeretünk és remélhetőleg, ti is szeretni fogtok.

Az első mondat: „Volt egyszer egy igazságos, jólelkű király, aki olyan gazdag volt, hogy maga sem tudta kincseinek szerit-számát.”

A történet: A könyv 16 népmesét foglal magában a fiúk férfivá válásáról és 16 mesét a lányok nővé éréséről a világ minden tájáról. Találkozhatunk Hollóhajó John, Gyöngyharmat János, Óriásölő Margaret vagy Hatumata Djaora történetével.

Az erőssége: A könyv azoknak szól, akik a felnőtté válás küszöbén állnak. Ők magukra ismerhetnek a mesék különböző szereplőiben, akik bár a csodák birodalmában élnek, hasonló problémákkal küzdenek, szörnyeteggé vált problémákkal küzdenek meg, meglelik a kincset vagy a szerelmet, miközben önbizalomra tesznek szert, megtanulnak felelősséggel dönteni és tanulnak a hibáikból.

A szerzőről: Boldizsár Ildikó író, szerkesztő, mesekutató, meseterapeuta, a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója és közel negyven könyv szerzője.

Hol, mikor olvasd: Olvasd este az ágyban, a kanapéra kucorodva egy meleg teával. Miután minden mesét a magadévá tettél, add tovább a családban.

Jelenkor, 3499 Ft