Bebújós a Jurányiban

2017. október 23.
Október 24-én mutatja be a Staféta, a Pesti Est és a Füge Produkció Petrik Andrea főszereplésével a Bebújós című darabot.

Pass Andrea Bebújós című darabja izgalmas kalandnak ígérkezik a Jurányi Inkubátorházban. De miről is szól? A féltő apukák és az aggódó anyukák gondosan választottak óvodát gyermekeiknek. Az óvónő megbízható, jó pedagógus, a többi szülő szintén rendes ember, nyugodtan ott lehet hagyni a gyerekeket ebben a biztonságos közegben. Problémák persze mindenhol adódhatnak. Még ebben az álom oviban is, ahol a nagycsoportosok furcsa dolgokat kezdenek el játszani.  A felnőttek viszont nagyon figyelnek, nem hagyják, hogy baj történjen, ezért nyomozásba fognak, hogy megtudják, kitől ered a bűnös játék. Négy szül ő, négy gyerek és egy óvó néni. Egy gyerekjátékról szól majd az egész. De komolyan is vehetik.

Petrik Andrea mellett a színpadon Herczeg Adrienn, Schruff Milán, Formán Bálint és Réti Adrienn látható.

 

A premiert követően a darabot november 3-án 20 órától is láthatjuk.

A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett Staféta program keretében valósult meg. Készült az Örkény István drámaíró pályázat és a STAFÉTA pályázat támogatásával.

Fotók: Dömölky Dániel