Forr a levegő a 10 éves Péterfy Bori & Love Band körül!

2017. december 06.
Új klip, új lemez, Bori X telefonos applikáció és lemezbemutató turné és egy fergeteges szilveszteri buli Budapesten - erre számíthatunk.

Az idén 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band rengeteg izgalmas újdonsággal készül. A nemrég megjelent új albumról az első videoklipes, Lakatlan sziget című dal nekünk máris a kedvencünk. A karibi hangulatú dalhoz egy fülledt, érzéki klipet forgattak, amelyet a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jai ihlették, de akad benne egy tűzvörös tűsarkú csizma és púrhabszex is – mindez a soroksári mediterráneum izzó dzsungelében.

A Bori X minden eddiginél elektronikusabb, csillogóbb és dögösebb lett. A 10 dark diszkó szám lüktető lendülettel magával sodor, játékosan vezetve végig sötétebb és vidámabb témákon is – egy azonban közös mindben: teljes extázisban lehet végigtáncolni őket, jókora adrenalinfröccsel ereszt utunkra, ha végighallgattuk őket. A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg ezúttal is Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

Ráadásul a zenekar hazánkban először egy saját applikációt is megjelentetett: a BIG FISH fejlesztő csapattal közösen létrehozott telefonos játékkal minden egyes fejezet után újabb dalok érhetők el az albumról a játékosok számára.

Ha pedig élőben is megnéznénk a zenekart, kattintsunk a Facebook-oldalukra az országos turné időpontjaiért, és készüljünk december 31-ére, amikor ismét Budapesten lépnek fel, méghozzá az A38-on, ahol közösen búcsúzhatunk velük a 2017-es évtől.

A Bori X applikáció itt érhető el: http://peterfybori.hu/BoriX