Karácsonyi szobakoncertre készül Boggie

2017. december 04.

Ha már unod otthon a beiglit és a halászlét, akkor december 27-én töltődj fel Boggie-val és zenekarával egy meghitt koncert keretében és engedd, hogy tovább tartson a karácsonyi varázs.

Csemer Boglárka alias BOGGIE dalszerző-énekes izgalmasan egyedi pályát jár be. Olyan elképesztő sikereket tudhat maga mögött, mint az amerikai Billboard listás első nagylemeze, melyen szerepel a világkörüli utat bejárt Parfüm című szerzemény. Második lemezéért megkapta a legrangosabb hazai elismerést a Legjobb Pop Album-nak járó FONOGRAM díjat. 2015-ben megnyerte a DAL című műsort az egyszálgitár kíséretes Wars for Nothing című dallal. Most itt a „3” című albuma.

Boggie-t sajátos zenei világ jellemzi, egyedi, művészi, kifinomult dalszerzővé érett, személyiségéhez, varázsához akkor kerülhetünk igazán közel, amikor koncerten látjuk, halljuk őt.  December 27-én 17 és 20 órakor két alkalommal mi is megbizonyosodhatunk róla.  (A koncert speciális jellegéből adódóan férőhelyek száma limitált főt tudnak beengedni.)

Jegyek: jegy.hu