Anasztázia történetéből is élőszereplős film lesz

2018. február 14.
De az élőszereplős film nem a 21th Century Fox híres 1997-es rajzfilmét követi majd!

A 21th Century Fox még 1997-ben csinálta meg az azóta is népszerű Anasztáziát, amiben a Romanov-ház  leszármazottjának legendáját járta körbe. A valódi sztori szerint Anasztaszija Nyikolajevna Romanova hercegnőt családjával együtt állítólag kivégezték, de sok legenda keringett a fiatal trónörökös életben maradásáról. Az 1930-as években rengeteg ál-Anasztázia jelentkezett az uralkodói székért, de a rajzfilmmel ellentétben a valóságban nem került meg a jogos örökös.

Ennek a sztorinak készül most élőszereplős verziója, de az állítólag nem az ismert Anasztázia mesét követi majd, hanem egy olyan történetet visz vászonra, amiben az életben maradt Anasztázia egy időkapun keresztül 1988-ba utazik.

A produkció főszereplője elvileg Emily Carey lesz, aki a fiatal Wonder Womant is megformálta, II. Miklós cárt pedig a szuperhős filmekből ismert Brandon Routh alakítja. Bár a filmnek nincs köze a Disney-hez, valószínűleg a Szépség és a Szörnyeteg, a Mulan és az Aladdin után ez is jól meglovagolja majd a filmmogul nagy, élőszereplős átdolgozásokat készítő hullámát.