Ők játszanak majd az Aladdin élőszereplős verziójában

2017. július 17.
A Disney klasszikus meséinek élőszereplős rebootja az Aladinnal folytatódik, hosszas keresgélés után pedig az is megvan már, kit láthatunk majd Jázmin hercegnő, Aladdin és Dzsini szerepében.

A Disney szokásos D23 Expóján jelentette be következő élőszereplős filmjük szereplőgárdáját, amit egyébként csak hosszasan húzódó casting után sikerült összeállítani, és a netezők még így sem igazán elégedettek vele. 

Egyedül Dzsini szerepére választottak igazi világsztárt, őt Will Smith fogja majd életrekelteni, Jázmint és Aladdint (főleg az utóbbit) kevésbé ismert színészek fogják megformálni. Jázmin szerepében a Power Rangersből ismerős Naomi Scott tűnik majd fel, Aladdint pedig a szinte teljesen kezdő Mena Massoud játsza majd. A bejelentés hallatán főleg az utóbbi választás miatt háborogtak az emberek – sokak szerint sokkal inkább Dev Patelnek vagy Riz Ahmednek kellett volna megkapnia a szerepet.

Az mondjuk tény, hogy a Disney-nek nem volt egyszerű dolga, Scott választását például máris azért bírálják, mert nem elég sötét a bőre Jázminhoz, illetve mert indiai és nem arab gyökerei vannak. A filmet Guy Ritchie fogja rendezni, a bemutató dátumát egyelőre még nem lehet tudni.

Fotók: Profimedia – Red Dot