Gary Oldman fia nyílt levélben állt ki apja mellett

2018. március 11. |

Gary Oldmant még 2001-ben vádolta meg bántalmazással volt felesége, a színész fia azonban azt mondja, ebből semmi nem igaz.

Fotó: Profimedia – Red Dot

“Aggasztó és fájdalmas látni, hogy újra előveszik az apám ellen felhozott hamis vádakat, különösen, hogy ez már évek óta elrendeződött” – írta Gulliver Oldman, aki most nyílt levélben állt ki apja mellett. Gary Oldmant még 2001-ben vádolta meg bántalmazással volt felesége, és bár akkor bebizonyosodott Oldman ártatlansága, az ügyet újra és újra előveszi a sajtó.

“Az apám esetében egyértelmű az ártatlanság. Sosem volt bűnös. Az igazságot homályos részletek és évekkel ezelőtt publikált féligazságok torzítják el” – írja Oldman fia. A 17 éves Gulliver szerint az újságírók a #MeToo hullámán akarnak feléleszteni egy rég lezárt ügyet, ami csak bemocskolja apja friss Oscar-díját, amit a legjobb színésznek járó kategóriában nyert el az idei díjátadón.

2001-ben Donya Fiorentino azt állította, Gary Oldman fiaik (Gulliver és Charlie Oldman) szeme láttára fojtogatta őt, miközben az asszony a 911-et tárcsázta, majd a színész négyszer megütötte az asszonyt a telefonnal. A válás során Oldman tagadta a vádakat és végül a hivatalos jogi eljárás során meg is nyerte a két gyerek feletti felügyeleti jogot.

“Az apám az én egyetlen és igazi vezérlő fényem. Az egyetlen hősöm. Ő az az ember, akivé egy nap lenni akarok. Ha csak fele ennyire jó, fele ennyire tiszta lehetnék. Megajándékozott az apaságával, hogy gyerekként ő, egyedül ő nevelt fel. Ezért végtelenül hálás vagyok neki minden nap minden órájában. Az egész életemet neki köszönhetem.”

Gulliver Oldman teljes levelét itt lehet elolvasni.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Mintha meglesnénk Adyt és Lédát a párizsi lakásukban bárnai péter

Mintha meglesnénk Adyt és Lédát a párizsi lakásukban

Egy falmászó klubban is lehet fesztivál – PLACCC Fesztivál 15. PLACCC Fesztivál

Egy falmászó klubban is lehet fesztivál – PLACCC Fesztivál

Purcelltől a Pink Floydig a Müpában európai hidak

Purcelltől a Pink Floydig a Müpában