5 kedvenc dalunk Lana Del Rey-től

2018. március 14.
Az idei Sziget egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Lana Del Rey koncert. Mutatjuk, mely számokkal hangolódunk a nyárra.

1. Young and Beautiful

A Young and Beautiful az egyik legtöbb megtekintést számláló Lana-szám a YouTube-on. Ezt persze nem csodáljuk, különleges melankolikus hangulata a rajongótáboron túl  a Satellite Award  zsűrijét is megnyerte, hiszen legjobb eredeti betétdal kategóriában díjat nyert a dal. 

2. Summertime Sadness

A 2012-es Summertime Sadness kétségtelenül nagy dobbantó volt a popsztár számára. Már ennél a klipnél és zenei világnál megmutatkozik Lana kiforrott stílusa, amihez azóta is hűen ragaszkodik.

3. Born To Die

A Born To Die album címadójára és kultikus klipjét nem lehet elfelejteni: egy világ ismerte meg az amerikai ikont burjánzó virágkoszorúval a fején, faragott trónon ülve.

4. Lust For Life

A 2017-es Lust For Life szövegében kicsit eltávolodik Lana szépszomorú életérzésétől, és a The Weeknd közreműködésével mindent hoz, amit egy klasszikus szerelmes daltól várunk – de persze a klip érzésvilága hű marad a jól bevált retro amerikai stílushoz.

5. Video Games

A Video Games a szakma és a közönség elismerését is elnyerte, hiszen a World Music Awards legjobb dal kategóriában jelölte a 2012-es dalt. Alig várjuk, hogy a magyar közönség a Szigeten lassúzhasson erre a kultikus számra!