A Balaton vizén forgatott a Margaret Island

2018. június 28.
Különleges körülmények között született meg a népszerű zenekar új dala. A „Legszebb szavak” szövegét a közönség által megszavazott, Balatonra jellemző szavakból írták meg, a klipet pedig a magyar tengeren forgatták. A dal már a harmadik Margaret Island albumhoz készült, melyet szeptember 21-én mutatnak be a Budapest Parkban.

A „Legszebb szavakhoz” készült videó a Balaton vizén és Balaton felvidéken játszódik, feltűnik benne az egyik legcsodálatosabb természeti értékünk, a Káli-medencében található Hegyestű is. Hujber Szabolcs szövegíró kapta meg a megtisztelő feladatot, hogy a közönség által megszavazott nyertes szavakat, mint például „aranyhíd”, „hattyú”, „csúszda”, „levendula” stb. dalszöveggé fűzze. A rendező Galler András ’Indián’ egy dinamikus nyári klipet alkotott, amely nem csak a jó zenéhez, de egy kiadós balatoni kiruccanáshoz is kedvet csinál nekünk.

A forgatás alatt nem volt nehéz jó kedvre deríteni az együttes tagjait, hiszen szívvel-lélekkel kötődnek a Balatonhoz. „Amellett, hogy a szülővárosom Fonyód, a mai napig is mindig itt tartjuk alkotótáborunkat, és anno Fonyódon volt az első Margaret Island koncert is. Ha már kezdetek, a zenekar tagjai ugyan többnyire budapestiek, de egy balatonboglári tehetségkutatón ismerkedtünk össze. A forgatási helyszín se teljesen új, az egyik legelső videónk is itt készült. A „Legszebb szavakat” már a harmadik lemezünkhöz írtuk, és bevallom lesz a lemezen több dal is, amit a Balaton ihletett…” – meséli Lábas Viki, az együttes énekese, aki azt is elárulta, hogy az új album szeptember közepén fog megjelenni, melyet szeptember 21-én be is mutatnak a nagyközönségnek a Budapest Park záróbuliján.

De addig is számos Balaton környéki koncerttel lepik meg a rajongóikat: július 13. – Balatonakarattya, augusztus 11. – Szigligeti vár, augusztus 24. – Zamárdi Strand Fesztivál…