Vágatlan, egysnittes klippel jött a Magashegyi Underground

2018. augusztus 24. |

Vágatlan, egysnittes videót készített a Magashegyi Underground csapata legújabb, Egytől hétig című dalára.

A Petőfi Rádióban már hallható új dalra Szilágyi Fanni és Rónai Domonkos forgattak rendhagyó, a szövegvideó és a klip határain mozgó anyagot. A dal szövegét – a legutóbbi, Itt leszel című számukhoz hasonlóan – ezúttal is Beck Zoli jegyzi, aki megint teljesen más szemszögből közelíti meg a párkapcsolatok örök kérdéseit. “Számomra ez a dal a társas magányról és az időről szól, – nyilatkozta Bocskor Bíborka, a csapat énekesnője -, arról az időről, amit senki sem tud visszaadni a másiknak. Azért szeretem ezt a szöveget, mert drámai de mégis nyugodt, azt a lelkiállapotot idézi fel bennem, amikor képes vagyok örülni az idő múlásának.”

Intenzív év közepén jár a Magashegyi csapata. A sűrű nyári koncertidőszak ellenére több komoly projektet indítottak útjára. Az év végére tervezett “hagyományos” Magashegyi lemez mellett Tóth Krisztina verseiből-írásaiból készítenek dalokat. Krisztinával a MÜPA felkérésére adott akusztikus irodalmi koncertjük munkálatai során dolgoztak együtt. Az első öt szám felvételére nemrég került sor a legendás Pannónia Stúdióban.

December 2-án pedig az év egyik legfontosabb Magashegyi koncertjére kerül sor: hét éve játszott szimfonikus műsorunk teljesen felújított, újrahangszerelt és új dalokkal kibővített változatát adják elő a Kongresszusi Központban.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Új underground díva a láthatáron: megérkezett GAB Echo című dala echo

Új underground díva a láthatáron: megérkezett GAB Echo című dala

Az egészségügyi dolgozókért táncolnak a várban az affér

Az egészségügyi dolgozókért táncolnak a várban