Készül Sena klipje a BÚÉK számára

2018. november 24.
Goda Krisztinaúj vígjátéka, a BÚÉK december 6-án kerül a mozikba, és hogy igazán szilveszteri hangulatot árasszon, a film alkotói felkérték az Irie Maffia dögös hangú énekesnőjét Sená-t, valamint az idei Petőfi-díjas, az Év DJ-je díjjal elismert JumoDaddy-t, hogy készítsék el Cserháti Zsuzsa örökzöldje, a Különös szilveszter 21. századra hangolt változatát. 

A dal megfelelő formába öntésében Balázs Ádám a BÚÉK zeneszerzője és a film egyik producere, Geszti Péter is segítséget nyújtott.

A betétdalhoz külön klip is készül Höltzl Gergely rendezésében, amelynek a forgatása november 19-én fejeződött be: így a nézők hamarosan már a videóklippel együtt hangolódhatnak a vígjáték könnyed, laza hangulatára.

A Várkonyi-Miklós szerzőpáros Különös szilveszter című klasszikus dalának sokszínűségét továbbá még az is kiemeli, hogy Senáék mellett Balázs Ádám, a film zenei producere is készít egy könnyed, jazzes, a film saját zenéjéhez idomuló hangszerelésű akusztikus feldolgozást is.

A BÚÉK természetesen az év utolsó éjszakáján játszódik. Ezen a különös szilveszteren hét régi barát együtt bulizik, és heccből elhatározzák, hogy a mobiljaikra érkező összes üzenetet megmutatják egymásnak, és csak kihangosítva telefonálnak – de ebből természetesen számtalan meglepetés, lebukás és botrány következik.

Goda Krisztina, a Csak szex és más semmicímű első filmje óta mindig Divinyi Réka forgatókönyvíróval dolgozik, ezúttal sem tett másképp. A fantasztikus színészválogatottnak Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva és Elek Ferenc lett a tagja. Az év vége vígjátéka – nagyszerű zenével – december 6-tól látható a hazai mozikban!