Nánási Pálnál már megvolt a szilveszteri buli

2018. szeptember 18.
A szilveszter még elég messze van, de Nánási Pálhoz már beköltözött az újévi bulihangulat a BÚÉK című új magyar film plakátfotózására.

Kinek ne lenne kínos, ha a mobiltelefonja valaki más kezébe kerülne? Milyen galibát okozhat egy kósza SMS, egy kihallgatott intim beszélgetés vagy egy régen őrzött fotó kapcsán kipattanó titok? Erről is szól Goda Kriszta új rendezése, a BÚÉK című film, amelynek plakátját a napokban fotózták az egyik legmenőbb magyar fotós, Nánási Pál stúdiójában. És ha már BÚÉK, akkor igazi szilveszteri bulihangulatban folyt a munka. A hét színész és a producerek a forgatás befejezése után három hónappal fodrászok és sminkesek segítségével hozták vissza a filmbeli megjelenést, hogy elkészüljön a plakát az idei szilveszter nagy vígjátékához.

Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Elek Ferenc, Bata Éva, Szávai Viktória és Mészáros Béla a film egyik producere, Geszti Péter instrukciói alapján vette fel azt a pózt, amit hamarosan viszontláthatunk a plakátokon. A hét főszereplő egyetlen szelfibe „zsúfolódva” próbálja megmutatni nekünk azt a kapcsolati hálót, amelyben a három nő és a négy férfi – régi jó barátok, szeretők, szerelmek – bonyolult viszonyrendszere kirajzolódik.

A jó hangulatú közös munka eredménye számos kiváló fotó, amelyek méltók a decemberben érkező igazán szellemes, váratlan fordulatokkal teli vígjátékhoz.