Színházjegyet karácsonyra

2018. december 19.
Januárban ismét látható a Láthatáron Csoport két darabja, A megmentő és az Én, te, mi című előadás. Most karácsonyi akció keretében erre a két előadásra kedvezményesen lehet jegyeket venni december 24-ig.

Az idén megújult Láthatáron Csoport egy 2010 óta működő független színház. Két legutolsó előadásuk a család és a párkapcsolat tematikáját járja körül. Mind a kettőben szó esik az együttélésről és annak nehézségeiről és női-férfi szerepekről, hol humorral, hol komolyan, persze más-más megközelítésben és stílusban. Januárban 17-én és 25-én lesznek műsoron az előadások, és karácsonyi akció keretében december 24-ig kedvezményes jegyek válthatóak mindkettőre a jegy.hu-n.

Én, te, mi – színházi tárlatvezetés a párkapcsolatokról című előadásuk egy részvételi színházi előadás; valójában egy szórakoztató színházi társasjáték a párkapcsolatokról. Magját az alkotók által összegyűjtött tipikus párkapcsolati helyzetek adják, helyszínét pedig egy különleges atmoszférájú belvárosi galéria, a Kugler art Szalon és Galéria. Bővebben az előadásról ITT!

Legközelebbi időpontok: 2019. január 25. Helyszín: Kugler Art Szalon és Galéria (1052 Budapest, Sütő u. 2.)

A megmentő című előadás ősbemutató, írója Kincses Réka erdélyi származású, Berlinben élő író-rendező. A darab tragikomikus családtörténet egy testvérpár szemszögéből elmesélve, hol abszurd, hol realista stílusban. A testvérek elszakadnak egymástól gyerekkorukban, majd felnőtt korban találkoznak újra és visszaemlékezve a múltra próbálják megérteni saját családjuk történetét, szüleik viszonyát egymáshoz, és saját kapcsolatukat. Az előadásban játszó két színésznő összesen nyolc szerepet formál meg, ugrálva térben és időben. A rendező Szabó Veronika, a szerepeket Alida Bevk szlovén-magyar színésznő és Feuer Yvette játsszák.

Bővebben az előadásról ITT!

Az előadás után beszélgetés az alkotókkal és dr. Ritter Andrea klinikai szakpszichológussal. A beszélgetést Artner Szilvia vezeti.

Legközelebbi időpontok: 2019. január 17. Helyszín: Magvető Cafe (Budapest, Dohány utca 13)