Rejtélyes apróhirdetés kavarja fel Szabó Kimmel Tamást

2018. december 20.
Elkészült Szász Attila új, romantikus történelmi thrillerének, az Apró meséknek a trailere. A rejtélyes képsorokból egyelőre csak annyit tudni, hogy Szabó Kimmel Tamás végzetes szerelmi ügybe bonyolódik Kerekes Vicával.

Hónapokkal a II. világháború után egy szökevény szélhámos szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik, amely könnyen az életébe kerülhet. Az alkotók szűkszavúan csak ennyit árulnak el egyelőre az Apró mesék történetéről, amely műfaját tekintve romantikus történelmi thriller lesz, és azt ígérik, hogy a filmben bőven lesznek majd fordulatok és izgalmak.

Az előzetes alapján úgy tűnik, Szabó Kimmel Tamás egy apróhirdetés hatására zűrös szerelmi ügybe keveredik Kerekes Vicával, aki dúvad férjétől szeretne megszabadulni:

Az Apró mesék főszerepeiben Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica és Molnár Levente látható. Szász Attila rendező, Köbli Norbert forgatókönyvíró és Lajos Tamás producer mellett A berni követ, a Félvilág és az Örök tél állandó alkotógárdájából visszatért Nagy András operatőr, Hargittai László vágó, Parádi Gergely zeneszerző és Major Csaba hangmérnök is.

Az Apró mesék 2019.március 14-től országos forgalmazásban látható a mozikban.