Borbély Alexandra a Trónok harca színészével játszik együtt

2018. november 27.
Megérkezett az Üvegszoba című film trailere, amiben Borbély Alexandra csupa sztár oldalán alakít majd csábító bébiszittert.

Már korábban is lehetett tudni, hogy Borbély Alexandra szerepel majd Simon Mawer Üvegszoba (The Glass Room) című könyvének nemzetközi koprodukcióban készülő adaptációjában, de most végre a film előzetese is megérkezett. Mawer 2009-es sikerkönyvében egy titokzatos üvegszoba kerül a főszerepbe, melyet a Landauer házaspár építtetett pazar villájába. A második világháború megérkeztével a pár kénytelen elmenekülni az országból, távollétükben pedig otthonuk kézről kézre jár a tulajdonosok között, akiket mind megbűvöl az áttetsző szoba.

A filmben játszik Carice Van Houten, akit a Trónok harca Vörös Asszonyaként ismerhetünk, és A négyzet főszereplője, Claes Bang, aki Borbély mellett kapta meg az Európai Filmdíjat a legjobb férfi alakításért. A trailerből egyébként egyelőre nem sok derül ki Borbély karakteréről, aki az előzetesben csábító tekintettel néz a távolba egy borostyános fal mellett:

A filmet Julius Ševčík rendezte és a tervek szerint 2019 tavaszán kerül majd a mozikba.

Borbély Alexandra nemrég a Pura Poesia vendége volt, kattints IDE a videóért!