Izgalmas, bűnügyi noir sorozat lehet az új kedvencünk

2019. február 05.
Február 5-én érkezik a Wonder Woman rendezőjének új minisorozata, az Én vagyok az éjszaka címmel.

Az Én vagyok az éjszaka című, új krimidráma-minisorozat Patty Jenkins (Wonder Woman, A rém) rendezésében, Sam Sheridan forgatókönyvéből, Chris Pine főszereplésével február 5-én, kedden debütál az HBO GO-n az első két résszel, az HBO-n pedig március 4-től lesz látható.

A megtörtént eseményeken alapuló sorozata egy Fauna Hodel (India Eisley) nevű kamaszlány megragadó történetét meséli el, akiről születésekor lemondtak, majd a Nevada állambeli Reno mellett nőtt fel. Fauna már többé-kevésbé belenyugodott abba, hogy születése körül rejtélyek lappanganak, ám egy nap olyan felfedezést tesz, ami mindent megkérdőjelez számára. Ahogyan Fauna elkezdi felgöngyölíteni múltjának titkait, találkozik egy kisiklott karrierű újságíróval (Chris Pine), akit még mindig az az eset kísért, amely tönkretette a pályáját. Együtt követik a baljós nyomokat, amelyek egyre közelebb vezetnek a hírhedt Los Angeles-i nőgyógyászhoz, Dr. George Hodelhez (Jefferson Mays), aki részt vett Hollywood legsötétebb erkölcstelenségeiben és talán leghíresebb megoldatlan bűnügyében is.

Az Én vagyok az éjszaka dupla résszel indul az HBO GO-n február 5-én, majd hetente egy újabb epizóddal folytatódik. A sorozat az HBO-n március 4-től lesz látható.

Kíváncsi vagy milyen sorozatokat ajánlunk még a télre?