ÚJ: könyvajánló rovat indul Juhász Annával

2019. június 04.
Hamarosan indul könyvajánló rovatunk. Juhász Anna kéthetente mesél nektek épp aktuális olvasmányáról, legyen az könyv, novellás- vagy verskötetet. A Marie Claire Olvasói Klubhoz te is csatlakozhatsz.

A Marie Claire szerkesztőségében nagyon szeretünk olvasni. Az olvasás egész kiskorunktól velünk van – az iskolában kötelező, később magunk jövünk rá, mennyit hozzátesz a mindennapjainkhoz, ha egy pár oldalt olvasunk, hangoskönyvet hallgatunk, egy verssel indítunk a napot. A magazinban hónapról hónapra ajánlunk nektek olvasmányokat, irodalmi rendezvényeket.

Éppen egy éve, 2018 júniusában pedig útjára indítottuk irodalmi vlogunkat, a Pura Poesiát, amelyben Juhász Anna irodalmár egy-egy ismert alkotóval, művésszel beszélget könyvélményeiről. Volt már vendégünk Trokán Nóra, Borbély Alexandra, Bartis Attila és Háy János is, a legutóbbi adásban Mautner Zsófi mesél többek között Baricco és Krusovszky Dénes köteteiről. A beszélgetéseket több százezren néztétek meg.

Most újabb állomáshoz érkeztünk. Dragomán György író szerint „nem lehet olyan életünk, hogy ne legyen napi fél óránk olvasni. Ha olyan az életünk, akkor nem érdemes élni. Ennyinek kell lenni.” Mi is ebben hiszünk, épp ezért júniusban elindítjuk könyvajánló rovatunkat, és Juhász Annával kéthetente hozunk nektek egy friss, izgalmas, fontos vagy épp megható könyvet, a mi kedvenceinket. Lehet regény, verseskötet, dráma vagy novella –  egy könnyed olvasmány a nyaralásra, egy megható könyv, ami vigasz lehet vagy egy szerelmes verseskötet – mindennel készülünk, amit szerintünk szeretni fogtok. A könyveket pedig – dedikálva – meg is nyerhetitek, ha velünk játszotok Facebook-oldalunkon.

Tartsatok velünk, olvassunk együtt!

#marieclaireolvas #Mcolvasóiklub #közösségvagyunk


Kapcsolódó