Most már igazán magyar a Netflix

2019. október 17.
A világ legkedveltebb sorozatai és filmjei mostantól magyarul is elérhetők a Netflixen és számos hazai produkcióval bővül a kínálatuk.

Több mint 190 ország és 151 millió előfizető: a Netflix a tévézés egy teljesen új módját kínálja – azonnali és teljes hozzáférést biztosítva filmekhez, sorozatokhoz, dokumentumfilmekhez és egyéb műsorokhoz tableten, okostelefonon, számítógépen és konzolon is. A rengeteg elérhető film, népszerű sorozat, dokumentum- és függetlenfilm, stand-up előadás és gyerekprogram, illetve magyar gyártású tartalom széles választékot biztosít, legyen szó ausztrál, indiai vagy éppen koreai alkotásokról. Mi is előszeretettel ajánljuk rendszeresen kedvenc sorozatainkat, de készítettünk már összeállítást kihagyhatatlan divatfilmekről, és olyanokról is, amelyek újraírják, amit a Földről gondolunk  amelyek közül már a legtöbb elérhető a világ vezető internetes szórakoztató szolgáltatásánál. A Netflix október 4-én elindította a teljesen lokalizált verzióját hazánkban, amely magyar nyelvű felhasználói felületet, folyamatosan bővülő magyar feliratokat és szinkronokat jelent, többezer órányi népszerű film és sorozat, így az eredeti, Netflix által gyártott tartalmak esetében is. Így elérhetővé válnak a tartalmak mindazok számára, akiknek azért mégis kényelmesebb magyar szinkronnal vagy felirattal nézni egy filmet, vagy sorozatot.

Székely Dorottya

„Nemcsak elérhetővé tettük magyarul a Netflixet, de büszkén jelenthetjük be azt is, hogy a kínálatunk mintegy 50 népszerű magyar filmmel bővül év végéig. Érkezik például az Oscar díjas Saul Fia, a Ruben Brandt, a gyűjtő, a Csak szex és más semmi, illetve a Kaméleon. Mindezek mellett közismert nemzetközi tartalmak is magyar szinkront kapnak, és a kínálatunk legnagyobb része magyar felirattal lesz elérhető. Magyarként nem is lehetnék büszkébb az eredményekre” – mondta Székely Dorottya, a Netflix EMEA régióért felelős Content Marketing Managere, valamint hozzátette, hogy Magyarországon forgatták a The King, The Witcher és a The Alienist filmeket, és jelenleg forgatják a The Barbarians című sorozatot, mindez a világszínvonalú filmgyártási feltételeknek köszönhetően.

Stranger Things

A közeljövőben olyan Netflix filmek érkeznek, mint a nagyon várt Ír, mely Martin Scorsese legújabb munkája, a főbb szerepekben pedig olyan sztárok szerepelnek, mint Robert De Niro és Al Pacino. Szintén nem kell már sokat várni a Pénzmosóra (The Laundromat, a főbb szerepekben: Meryl Streep, Antonio Banderas és Gary Oldman), és A két pápára (The Two Popes, a főbb szerepekben Anthony Hopkins és Jonathan Pryce) sem. A Netflix sorozatok között olyan díjnyertes munkák találhatók, mint a Stranger Things, az Orange is the New Black, A korona, vagy a Narcos: Mexikó. Emellett elérhető természetesen a világszerte óriási rajongótáborral bíró Black Mirror és A nagy pénzrablás (La Casa De Papel). A szolgáltatásra előfizetők olyan ikonikus amerikai sorozatokhoz és filmekhez is hozzáférnek, mint a Briliáns elmék (The Suits), a Pletykafészek (Gossip Girl), a Breaking Bad, a Gyűrűk ura, a South Park vagy a Batman: sötét lovag.

The Crown / A korona

A magyar nyelv mellett a Netflix felhasználói hozzáférést kapnak tehát számos exkluzív filmhez és sorozathoz, melyek között UltraHD (4K) és HDR tartalmak is szép számmal akadnak. A Netflix igazán komolyan veszi a szórakoztatást: sok cím nagy felbontásban és Dolby Digital Plus 5.1 térhatású hanggal érhető el. A személyre szabott ajánlási rendszer az akár öt különböző profillal a család minden tagjának egyedi, az ízlésének megfelelő filmeket és sorozatokat javasol.