Radics Gigi a Magyar Hospice Alapítványért lép ki a komfortzónájából

2019. december 17.
Január 6-án a Művészetek Palotájában ad rendhagyó koncertet a Dohnányi Szimfonikus Zenekar Radics Gigivel és Szakcsi Lakatos Bélával a Magyar Hospice Alapítvány javára.

A Budafoki Dohnányi Zenekar Magyarország legdinamikusabb szimfonikus zenekara. Most a fantasztikus tehetségű Radics Gigivel és a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Szakcsi Lakatos Bélával készülnek közös produkcióra. Gigitől a közönség eddig elsősorban a pop-rock, az r’n’b és a soul műfaját szokhatta meg, Szakcsi Lakatos Béla pedig a jazz és a klasszikus zene világában mozog legotthonosabban.

A koncert egy-egy „zenei bemutatkozással” indul, a fellépők legnépszerűbb számaival a tőlük megszokott stílusirányzatokban. Majd komfortzónájukat elhagyva és sokoldalúságukat megmutatva más műfajokba kalandoznak, végül közös produkciókkal teszik teljessé az est zenei élményét.

A Magyar Hospice Alapítvány hagyományos újévi koncertjén a korábbi években olyan formációk léptek fel, mint a Quimby, a Boban Markovic Orkestar vagy a Majka és a Ők a 100 tagú cigányzenekarral. A legutóbbi, Majkáék által adott koncert a Budapest Hospice Ház egy betegszobájának másfél éves fenntartását tette lehetővé.

Segítse Ön is az alapítvány betegellátási tevékenységét, a végstádiumú daganatos betegek szakszerű és szeretetteljes ellátását azzal, hogy jegyet vált erre a különleges estre!

Időpont: 2020. 01. 06. 19:30

Helyszín: Művészetek Palotája, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Jegyek kaphatók a MÜPA jegypénztáraiban, valamint ITT!

További információk: https://www.facebook.com/events/474195373214041/