Debütál a Dívák karácsonya

2019. november 10.
Exkluzív felállásban áll színpadra Radics Gigi, Dér Heni, Tolvai Reni, Király Linda a BOK csarnokban december 20-án este nyolctól, négy nappal karácsony előtt. Mind a négy énekesnő a magyar zenei élet állócsillagai közé tartozik. A közönség és a szakma által egyaránt elismert és közkedvelt énekesek ezúttal közösen, egyetlen különleges karácsonyi koncert erejéig, eddig tőlük sosem hallott karácsonyi műsorral állnak színpadra.

A Dívák karácsonya szervezői olyan repertoárt állítottak össze, ami garantáltan különleges és maradandó élmény lesz, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A négy díva ismert dalai mellett közkedvelt karácsonyi slágerek is felcsendülnek egyéni és duett produkciókban. A magyar pop és r’n’b műfajok koronázatlan királynői számos tévéműsorban és koncerten kápráztattak már el minket, most viszont egy igazi világszínvonalú show-val kívánják zárni az évet, igazán ünnepi hangulatban. Saját stílusban olyan karácsonyi klasszikusok is felcsendülnek majd, mint a Csendes éj, vagy az All I Want For Christmas Is You.

De ki lesz a négy díva?


Radics Gigi

Radics Gibi többszörös platina- és aranylemezes magyar énekesnő, a Megasztár 6 győztese. Két évadon keresztül, a legfiatalabb X-faktor mentorként egyengette az új tehetségek útját. Karrierje nemzetközi szinten is szárnyal, a Grammy-díjas R.I.O.-val közös Moment című slágere heteken keresztül szerepelt a Billboard Hot Dance 100-as slágerlista élmezőnyében. Magyar nyelvű dalai mindannyiunk szívében otthonra találtak: a Vadonatúj érzés vagy az Úgy fáj című slágerek garantáltan ott csengenek minden magyar ember fülében.


Dér Heni

A Vajdaságból származó énekesnő anno a Sugarloaf együttesben kezdte a pályafutását, ám mára szólóénekesi karrierjével lett híres hazánkban. Énekhangjával a Megasztár tehetségkutatóban is bizonyított. Nevéhez köthető a Hajnalig még van idő című sláger is, amely bekerült az EURO 200 slágerlistába. Heni tehetségével, kitűnő hangjával nagyon gyorsan meghódította a közönséget, népszerűsége évek óta töretlen.

Tolvai Reni

A Megasztár 5. szériájának győztese, 2010-ben ő lett „Az Év hangja Magyarországon”. Az elmúlt évek kitartó munkájának köszönhetően Reni hazánk egyik legkedveltebb énekesnőjévé nőtte ki magát. Az előadóművész dalait mindennap halhatjuk a rádiókban, ilyen például a Hagylak menni a kezdetekből, vagy a napjaink népszerű slágere a Promise.


Király Linda

Az amerikai születésű magyar énekesnőt Presser Gábor Szerelem utolsó vérig című film betétdalával ismerte meg az ország. Tehetsége megkérdőjelezhetetlen, a benne rejlő alázatnak és kivételes hangjának köszönhetően mára hazánk egyik leghíresebb énekesnőjévé vált. Az évek során az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és Grammy-díjas producere kereste meg, dolgozott többek közt Mousse T-vel, Denzil Fosterrel, Rodney Jerkins-szel. Király Linda nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikeres, elismert.

A Dívák karácsonya koncertshow igazi karácsonyi látványvilágot kölcsönöz a BOK Csarnoknak. Ehhez hozzájárul a szenzációs látványvilág, lézershow, különleges fénytechnika, 70nm-es ledfal, táncos showelemek és itt debütálnak a Pest Megye Szépe döntősei is. És akkor még nem beszéltünk a dívák csodálatos ruhakölteményeiről, melyeket a Colorado Fashion tulajdonosa, Hegedűs Éva egyenesen Párizsból repít haza a gyönyörű énekesnők számára. Ráadásul minden koncertjegy árából 200 forintot felajánlj a Heim Pál Gyermekkórház Alapítványnak.