Végre Celin Dion is koncertezik Budapesten

2019. október 07.
A legnagyobb díva, popsztár és egyre inkább divatikonnak is kikiáltott énekesnő először ad koncertet Magyarországon. Világkörüli turnéjának egyik álloma Budapest lesz, 2020. június 7-én.

A popzene történetének egyik legnagyobb szupersztárja, Celine Dion bejelentette Courage című világkörüli turnéjának újabb észak-amerikai és európai állomásait. A turné szeptember 18-án, Québec Cityben kezdődött, amely több mint tíz év után az első koncertkörútja az Egyesült Államokban és Európában.

A Courage World Tour összefonódik Celine, turnéval azonos című albumával, amely hat év után az első angol nyelvű lemeze. Világszerte közel 100 városban mutatja majd be élőben is a hanganyagot. Az európai turné 2020 májusában indul, az állomások között szerepel többek között Prága, München, Párizs, Berlin, Stockholm, London és szerencsére Budapest is.

A Courage című új albumot nagy várakozás övezi, amelyről szeptember közepén három dal már meg is jelent. Az Imperfections, a Lying down és a Courage című dalokban egy izgalmas, új irány testesül meg: gyönyörű balladák és változatos ritmusú dalok. (Az album csak november 15-től elérhető.)

Celine Dion az egyik leghíresebb, legismertebb zenei előadó a világon. Pályafutása már egész fiatalon elkezdődött, és azóta is a toplisták állandó szereplője volt. A manapság egyre inkább divatikonként is aposztrofált énekesnő rajong a divatért, a divathetek állandó díszvendége, couture-ruhakölteményeivel pedig rendre felhívja magára a figyelmet. (Igaz, azért alakja miatt egyesek inkább aggódnak érte!)

A kanadai énekesnő, a mindenkit lehengerlő energiájával és csodálatos hangjával ejti ámulatba a magyar rajongókat 2020. június 7-én, a Budapest Sportarénában. Fergetes show, fantasztikus látvány, új dalok és a mindenki által ismert slágerek.

Fotó: Sony Music Entertainment