Vigyázat, jön a Mamma Mia! harmadik része!

2020. június 23.
Valószínűleg nem csak az ABBA rajongói örülnek a hírnek, hogy érkezik a Mamma Mia! filmek harmadik része. Judy Craymer producer, aki a 2008-as és 2018-as filmet is jegyzi, jelentette be, hogy a stáb ismét összeáll.

Már a koronavírus-járvány kirobbanása előtt megegyeztek a Mamma Mia! harmadik részének forgatásáról. „A fejemben már hónapokkal ezelőtt összeállt a produkció, de akkor leszállt a Covid-köd – mondta Craymer. – Lesz újabb film, mert eredetileg is trilógiának szántuk a történetet. Az Universal filmstúdió is szeretné, ha megcsinálnánk.”

A Mamma Mia! az a musical, ami az ABBA együttes dalaival tűzdeli meg Sophie (Amanda Seyfried) és édesanyja, Donna (Meryl Streep) történetét. Az első részben, amikor Sophie az esküvőjére készül Sky-jal (Dominic Cooper), felmerül a kérdés, hogy ki is az ő édesapja. Ezért meghívja édesanyja három korábbi szerelmét (Pierce Brosnan, Colin Firth és Stellan Skarsgård) abban a reményben, hogy kiderül, ki a valódi apja. A második, 2018-ban készült rész Donna történetét viszi tovább, ám a folytatásban már Lily James alakítja a fiatal Donnát. Felelevenítik románcát a három férfival, és együttesének, a Donna and the Dynamosnak a népszerűvé válását is. 

A harmadik rész történetéről nem árult el egyelőre részleteket a producer, ahogy arról sincs hír egyelőre, születik-e új ABBA-sláger a filmhez, így még nem tudhatjuk, vajon láthatjuk-e ismét Meryl Streepet vagy az első rész szereplőit ismét együtt a vásznon. 

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images