Megszületett Kollányi Zsuzsi kisfia, és vele egy időben egy új dal is

2020. október 02.
Gyermek címmel jelent meg Magyarország egyik legkedveltebb énekesnőjének vadonatúj száma. Kollányi Zsuzsi most tényleg a szívig hatol, hiszen az elképesztően bájos hangzásvilág és az énekesnő lágy vokálja egy igazán szerethető szerzeményben teljesedik ki.

„A Gyermek arról az érzésről szól, amit valóban csak azok értenek, akik már szülők – meséli az énekesnő. – Arról a szeretetről, világnézetet megváltoztató összetartozásról és csodáról, amit egy kisgyerek jelent a szülő számára. A gyermekek fantasztikusak, és bár szülőnek lenni a legnagyobb kihívás egy életben, főleg ha az ember jól akarja csinálni, ez egy olyan dolog, ami valóban értelmet tud adni egy emberi életnek.”

kollanyizsuzsi-gyermek

Habár az érzést főként a szülők ismerhetik, Zsuzsinak sikerült egy olyan remeket alkotni, amit át tud érezni.

„Most, hogy a harmadik kisfiamnak adhattam életet, szerettem volna egy olyan újdonságot adni a szülőtársaimnak, ami értünk, rólunk szól. A családokról. Bízom benne, hogy sok szívhez eltalál. Nekem Bálint, Bence és Bogdán adott ihletet, remélem, mindenki a saját gyermekére tudja értelmezni”– zárta sorait az immáron háromszoros anyuka.

Fotó: Magneoton

Nézd meg a klipet!