Klippremier – Kozma Orsi: Változik a világ

2020. szeptember 07. |

Ismét a marieclaire.hu-n mutatja be Kozma Orsi új videoklipjét. A Változik a világ című dalhoz készült klip pont olyan, mintha egy romantikus film trailerét néznénk.

Az énekesnő régóta tervezgetett már egy hasonló hangulatú videót. Éppen ezért a dal is rendhagyó módon készült. Tulajdonképpen a videó ötlete volt meg előbb, így a dal szerzője, Bartalos Jenő az inspirációként kapott fotók alapján alkotta meg a Változik a világ című dalt.

A videoklip képi világa Dél-Franciaországot és Párizs utcáinak hangulatát idézi fel. A forgatás azonban Budapesten zajlott, egészen pontosan a Lupa Beachen. A koncepció az volt, hogy a néző úgy érezze magát, mintha egy romantikus film előzetesét nézné, amit a rendezőnek, Galler András Indiánnak tökéletes sikerült megvalósítania. A romantika mellett a klipben a divat is fontos szerepet kapott. A stáb gondosan készült fel a forgatásra a terepszemle alkalmával. Igyekeztek minél több olyan helyszínt, épületeket találni, ami passzol a klip arculatába. Orsi ruhái is ennek függvényében lettek összeállítva, a ’60-as éveket idézve. (Stylist: Korpics Tibor).

Nézd meg a klipet!

Olvasd el az Orsival korábban készült interjúnkat is!

Kozma Orsi: “Nem akarok másnak látszani, mint aki vagyok”

Kozma Orsi: “Nem akarok másnak látszani, mint aki vagyok”

Húsz év után újabb nagykoncertre készül a Jazz+Az formációval, Gesztivel és a lányokkal, de közben szólókarrierje is töretlenül dübörög. Mire vársz című új dalának klipjében kicsit vadabb külsőt öltött magára. Kozma Orsival beszélgettünk.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Komolyzenei élmény streamingszárnyakon hangverseny

Komolyzenei élmény streamingszárnyakon