Klippremier – Kozma Orsi: Változik a világ

2020. szeptember 07.
Ismét a marieclaire.hu-n mutatja be Kozma Orsi új videoklipjét. A Változik a világ című dalhoz készült klip pont olyan, mintha egy romantikus film trailerét néznénk.

Az énekesnő régóta tervezgetett már egy hasonló hangulatú videót. Éppen ezért a dal is rendhagyó módon készült. Tulajdonképpen a videó ötlete volt meg előbb, így a dal szerzője, Bartalos Jenő az inspirációként kapott fotók alapján alkotta meg a Változik a világ című dalt.

A videoklip képi világa Dél-Franciaországot és Párizs utcáinak hangulatát idézi fel. A forgatás azonban Budapesten zajlott, egészen pontosan a Lupa Beachen. A koncepció az volt, hogy a néző úgy érezze magát, mintha egy romantikus film előzetesét nézné, amit a rendezőnek, Galler András Indiánnak tökéletes sikerült megvalósítania. A romantika mellett a klipben a divat is fontos szerepet kapott. A stáb gondosan készült fel a forgatásra a terepszemle alkalmával. Igyekeztek minél több olyan helyszínt, épületeket találni, ami passzol a klip arculatába. Orsi ruhái is ennek függvényében lettek összeállítva, a ’60-as éveket idézve. (Stylist: Korpics Tibor).

Nézd meg a klipet!

Olvasd el az Orsival korábban készült interjúnkat is!