Klippremier – Kozma Orsi: Változik a világ

2020. szeptember 07. |

Ismét a marieclaire.hu-n mutatja be Kozma Orsi új videoklipjét. A Változik a világ című dalhoz készült klip pont olyan, mintha egy romantikus film trailerét néznénk.

Az énekesnő régóta tervezgetett már egy hasonló hangulatú videót. Éppen ezért a dal is rendhagyó módon készült. Tulajdonképpen a videó ötlete volt meg előbb, így a dal szerzője, Bartalos Jenő az inspirációként kapott fotók alapján alkotta meg a Változik a világ című dalt.

A videoklip képi világa Dél-Franciaországot és Párizs utcáinak hangulatát idézi fel. A forgatás azonban Budapesten zajlott, egészen pontosan a Lupa Beachen. A koncepció az volt, hogy a néző úgy érezze magát, mintha egy romantikus film előzetesét nézné, amit a rendezőnek, Galler András Indiánnak tökéletes sikerült megvalósítania. A romantika mellett a klipben a divat is fontos szerepet kapott. A stáb gondosan készült fel a forgatásra a terepszemle alkalmával. Igyekeztek minél több olyan helyszínt, épületeket találni, ami passzol a klip arculatába. Orsi ruhái is ennek függvényében lettek összeállítva, a ’60-as éveket idézve. (Stylist: Korpics Tibor).

Nézd meg a klipet!

Olvasd el az Orsival korábban készült interjúnkat is!

Kozma Orsi: “Nem akarok másnak látszani, mint aki vagyok”

Kozma Orsi: “Nem akarok másnak látszani, mint aki vagyok”

Húsz év után újabb nagykoncertre készül a Jazz+Az formációval, Gesztivel és a lányokkal, de közben szólókarrierje is töretlenül dübörög. Mire vársz című új dalának klipjében kicsit vadabb külsőt öltött magára. Kozma Orsival beszélgettünk.

Szólj hozzá te is!

Még több Kultúra

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben a kastély

Bodó Viktor a szorongásainkról rendezett a Vígben