Bátraké a világ az Anna & the Barbies új videójában

2020. november 29.
Pásztor Anna és együttese egy frappáns, öniróniával átitatott videóval indítja a napot. A Játék az egész című dalhoz készült klipben az együttes tagjai különböző sportágakban mérettetik meg magukat.

Pásztor Anna a Vezércsel Beth Harmonját meghazudtoló módon sakkozik, Pásztor Sámuel egy tornaterem koronázatlan császára lesz, Hernádi Dávid az amatőr testépítő-verseny kulisszái mögé enged be, Vághy Tamás szkanderbajnokságon, Balasi Ádám pedig ökölvívásban próbálja ki magát.


A látványos klip a Játék az egész című dalhoz készült, amely az együttes 2019-ben megjelent INDIÁN című nagylemezének egyik slágere volt.

„Eltelt egy év a lemez megjelenése óta, ráadásul milyen egy év! Egyrészt egy világjárványt vészelünk túl mindannyian, ennek számos következményével – mintha egy videójátékba csöppentünk volna, ráadásul egyre keményebb pályákkal. Másrészt meg a nehezített pályáknak köszönhetően belejöttünk a játékba, megtanultunk élni egy »halálközelebbi’ állapotbany” – mondta Pásztor Anna a klip születéséről.

„A klipben a bandatagok indulnak el saját, képzelt olimpiáikon, kellő humorral fűszerezve. Igyekeznek, buzognak ide-oda, küzdenek, leginkább magukkal… A klip végére, ha nem is az aranyérmet, de valahogyan csak elnyeri mindenki a személyre szabott kis jutalmát. A dal és a klip üzenete aktuálisabb mint valaha: ráébredni az élet hatalmas játékára, és merni élni, megélni a pillanat adta lehetőségeket, legyenek azok még oly félelmetesek vagy égig repítőek is! Na, ehhez nem árt manapság egy nagy kanál humor és önirónia is” – tette hozzá az énekes, aki ráadásul éppen a mai napon ünnepli a születésnapját.

Olvass tovább!