Az online térben debütál régi és új előadásokkal a Duda Éva Társulat

2021. február 20.
A Duda Éva Társulat mindeddig kizárólag új online tartalmak gyártásával vette ki a részét ebből a trendből, ám előadásaikat az interneten még nem láthattuk. Ezt töri most meg az előttünk álló két hétvége programkínálata, amikor két régi előadás felvételt, valamint a február 25-én bemutatásra kerülő PRIZMA című darabot is megnézhetjük.

Február 20-án délután 17 órától nézhetjük meg a 2010-ben bemutatott Overdose című darabjukat, amelynek fókuszában a közösség tagjainak egymás iránti függése áll, amelynek sokrétű ábrázolását a speciális kellékek használata teszi izgalmassá. Az előadás kiváló minőségű videofelvételét a MU Színház Facebook-oldalán nézhetjük meg.

A Prizma című produkció egy többállomásos munkafolyamat eredményeként kerül bemutatásra február 25-én a TRIP Hajón. A társulat a tavaszi karantén időszakában elkezdett EGYPERCESEK mini videósorozat koncepcióját fejlesztette tovább színpadi produkcióvá.

Az online bemutatóra február 25-én, csütörtökön 20.00 órától kerül sor a tripart.hu weboldalon. A premiert követő két estén, azaz február 26-27-én, pénteken és szombaton szintén megtekinthető lesz az előadás este 22.00 órától, majd vasárnap, február 28-án két alkalommal lehet jegyet váltani az online előadásra: délután 17.00 órától, illetve este 20.00 órától.

Olvass tovább!


Kapcsolódó