10 nap tábortűz a STRAND Fesztiválon

2021. augusztus 01.
A 10 nap STRANDról sem maradhat el az egyik legmeghittebb, legközvetlenebb és egyben legkedveltebb zenei program, a TÁBORTŰZ, amely házigazdája, szervezője idén is a Halott Pénz énekese, Járai Márk.

Akik részt vettek már valaha bármelyik Tábortűz koncerten, tudják, hogy nem véletlenül vált a STRAND egyik kedvenc helyszínévé. A Tábortűznél nincs színpad, a közönség az énekesekkel együtt üli körbe a lobogó tüzet, és együtt énekli velük a dalokat. Igazi zenei csemegék várhatók, olyan átdolgozások, amelyek a nagyszínpadokon sosem hallhatók. A Halott Pénz énekese, Járai Márk a zenekari koncertek mellett szólóban is járja az országot, és évek óta ő a STRAND Tábortűz házigazdája, szervezője is. Ezúttal olyan tehetséges előadókat hívott meg a programba, akik egy szál gitárral adják elő az újrahangszerelt dalaikat ezen a különleges atmoszférájú helyszínen, ahol a Petőfi Rádió aktív szerepet vállal. Nem véletlenül, hiszen a Petőfi életében is nagy jelentősége van azoknak a művészeknek, akik a nagyszínpadok mellett is is fellépnek és az se kizárt, hogy új tehetségekre is felfigyelnek majd.

tabortuz-strand-fesztival-jarai-mark-halott-penz

A fellépők között lesz Szakács Gergő a Follow the Flow-ból, Ian O’Sullivan a Mongooz & the Magnetből, Szivák Zsolt a Cloud 9+-ból, Henri Gonzo a Fran Palermoból, Kama, a Mary PopKidsből, Bérczesi Robi a Hiperkarmából, de érkezik Takács Vilkó és Lugosi Dani párosa, valamint a Carson Coma zenészei, és természetesen Járai Márkot is hallhatja majd a közönség.

A Tábortűz köré telepedve olyan fiatal és egyre nagyobb népszerűségre szert tevő előadók is gitárt ragadnak majd, mint Azahriah, Hangácsi Márton, Kovács Kristóf, Ajsa Luna, Ohnody, Saya Noé, Kristoaf, vagy Barbi és Jancsó.

És igen, lesz igazi tábortűz is!

ZENÉLNÉL A TÁBORTŰZNÉL? JELENTKEZZ!

A 10 nap STRAND szervezői ebben az évben is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra a Tábortűz helyszínen: ITT jelentkezhetsz augusztus 13-ig.

A részletes programért pedig kattints IDE!

Fotó: Czvitkovits Judit, STRAND Fesztivál

Olvass tovább!


Kapcsolódó