Geszti Péter Csillagszórás koncertestje még egyszer látható

2021. november 30.
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Nők Lapja koncertsorozat keretében Geszti Péter dupla koncertet ad a Müpában december 5-én.

Már kaphatóak a jegyek a 16 órakor kezdődő előadásra, így nem marad le az sem az igazi különleges élményt tartogató koncertről, aki nem tudott jegyet venni az esti előadásra.

Geszti Péter

Geszti Péter fülbemászó sikerdalai mellett most új, érzelmesebb húrokat is megpendít. Megint hétfő, Nem adom fel, Áj láv jú, Ma jól vagyok, Télen-nyáron nyár – ahány dalcím, annyi ismerős sláger, melyeket jól esik dúdolni, énekelni. De az erre az alkalomra összeállított esten először kapnak helyet a dalszerző-rapper olyan szerzeményei, mint A Pál utcai fiúkból ismert Mi vagyunk a grund, vagy a tavaly karácsonyra írt, hittel teli Csillagszórás. Utóbbi ősbemutatónak számít, hiszen most első alkalommal csendül fel élő koncerten, az eredeti előadókkal, Wunderlich József, Lengyel Johanna és Geszti Péter tolmácsolásában. A közeledő ünnepre hangolt est során más, ritkábban játszott lírai számok is megszólalnak, többek között a Váczi Eszterrel közös duettekben. Az eredeti Jazz+Az zenészeivel színpadra lépő Geszti most is kinyitja a rá jellemző „szövegládát”, hogy a szokásosnál bőségesebb, humoros vagy éppen elgondolkodtató kommentárjaival, történeteivel különleges estét teremtsen a közönség számára.

Jegyek kaphatók online a mupa.hu oldalon, valamint a Müpa jegypénztáraiban.

Fotó: Smagpictures.com/Csaba Schumy

Olvass tovább!