Még 479 napot kell aludni, hogy Justin Bieber Budapesten koncertezzen

2021. november 18.
Justin Bieber bejelentette a várva várt Justice World Tour új időpontjait, és az is kiderült, hogy 2023. március 11-én este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 májusa és 2023 márciusa között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országban fog megfordulni, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az új időpontok a közelmúltban bejelentett, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul.

justin-bieber-koncertKöztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezi mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új show-t. A nemzetközi turné 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, de érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliába és Új-Zélandra, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogat.

A Justice sikere

A 2016-os Purpose World Tour óta Justinnak ez az első világturnéja, amely a márciusban megjelent album címe után a Justice World Tour nevet kapta. „Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk” – mondta el Bieber.

A Justice című album egyébként világszerte közel 9 milliárd streamet halmozott fel, és az Anyone, Lonely és Holy pedig hatalmas nemzetközi slágerek lettek. Az album megjelenése után egy újabb, átütő sláger következett, a Peaches, amely eddig több mint 2,5 milliárd streamet gyűjtött össze. Az albumon található dalok sikerének azonban itt még nincs vée: a Kid LAROI duett, a Stay ugyanis júliusban jelent meg, és ez lett a valaha volt legrövidebb időn belül egymilliárd streamet elért dal a Spotifyon.Justin Bieber szakmai sikereit felesleges is sorolnunk, de tavaly például megdöntötte Elvis Presley rekordját mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került. A közelmúltban, az MTV Video Music Awardson az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a 21. század egyik legnagyobb popsztárjaként.

Jegyeket a budapesti turnéra már november 19-én vásárolhatnak a rajongók maguknak.

Olvass tovább!