Gesztivel közös, szenzációs feldolgozással folytatja a coverkirály

2019. szeptember 08.
20 évvel ezelőtt egyértelműen a Jazz+Az volt az egyik legmeghatározóbb popprodukció. A Ma jól vagyok című dal azóta is megkerülhetetlen, hiszen a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenki kívülről fújja, és a rádiók a mai napig rotációban játsszák. Most pedig DR BRS, a „Hol van az a lány” és a „Tűzvarázsló” feldolgozások atyja tiszteleg az örökérvényű sláger előtt egy újabb remake formájában.

A Jazz+Az hirtelen felbukkanása nem véletlen, mivel a Geszti Péter – Dés László szerzőpáros a három csodálatos énekesnővel, Kozma Orsival, Váczi Eszterrel és Behumi Dórival valamint az eredeti zenekarral közösen 2020. január 17-én visszatér, hogy a Papp László Budapest Sportarénában egy fantasztikus koncertshow-t mutasson be a 20 éves jubileum alkalmából, ahol a Ma jól vagyok is felcsendül majd – várhatóan hatalmas ováció közepette.

A 2019-es változatot övező közös munka során az alkotók teljesen felforgatták a számot, 21. századi ritmussal, valamint új szövegekkel és hangszereléssel egészítették ki a klasszikus sorokat, a felvétel így friss lendületet és húzást kapott.

DR BRS pontosan egy éve robbant be a köztudatba a Fekete Vonattal és Halott Pénzzel közös Hol van az a lány feldolgozással, ami jelenleg 31 milliós kattintásnál jár a YouTube-on. Azóta Király Viktorral összefogva új köntösbe bújtatta és ismét megaslágerré tette a Tűzvarázslót, és Emilioval és Radics Gigivel a Ne nézz vissza rám című szerzeményt is újragondolta, további sokmilliós nézettséget bezsebelve.
Geszti Péter DR BRS gyerekkori kedvence, ezért egy régi álom vált valóra számára azáltal, hogy együtt dolgozhatott vele a Ma jól vagyok új verzióján. A számhoz egy fenomenális klip is készült, igazi időutazás, amiben átélhetjük a sláger két évtizedes sikerének legfontosabb pillanatait. Nézzétek meg itt: …….

A kedélyborzolás egyébként itt nem ér véget, ugyanis a Jazz+Az a koncertig rengeteg meglepetéssel készül, többek között a sztárproducer Lotfi Begivel közösen. De az izgalmas részletekre novemberig még várni kell.