Itt a Wellhello új, bevállalós albuma

2021. december 09.
Őszinte, érzelmes, mély és bevállalós: így jellemzi a Wellhello ma megjelenő, új albumát. Kíváncsi vagy a SSS! című lemezen található nyolc új dalra?

Mély és bevállalos album állt össze, elkészült a Wellhello újdonsága, a SSSS! című album. A formáció már hét dalt bemutatott a lemezről, amik egytől egyig megjárták a slágerlistákat és a rádiókat. Ezek mellé pedig még nyolc olyan szerzemény került a korongra, amikben Fluor és Diaz az elmúlt időszakot foglalja össze. „Szédülünk, összeesünk, összeálmodunk” – fogalmazta meg a Wellhello, hogy miről is szól az eddigi legőszintébb és legérzelmesebb anyaguk.


„Ez már rég nem a 80-as évek stílusát hozó Wellhello, ez most egy nyugodtabb, lassabb lemez abból a fajtából, amin érdemes végighallgatni sorrendben a dalokat. Megvan a maga íve, magassága, mélysége és egy olyan atmoszférája, ami beránt, és miután lecsengett az utolsó dal, még egy picit ott marad veled, hogy az összeszédülésünk után kavarogjon a fejedben. Az elmúlt időszakban letisztázódtak dolgok, volt időnk egy komolyabb belső tripre indulni, ennek a végeredménye a SSSS!. Tét nélkül született, de a végletekig gondozott dalok itt-ott olyan gondolatokkal, amiket még magának is nehezen vall be az ember – meséli Fluor Tomi az alkotásról. – A lemez első címe Szorongás rádió volt, ami sokat elárul arról, hogy mit mondtunk a csendnek, akár a sötétben, egyedül, papírvékony falak mögül kihallatszó szavakkal, akár többen, összetalálkozva egy szomorú séta alkalmával. Időközben persze készültek bulis, klubos dalok is, de úgy döntöttünk, azokat meghagyjuk a következő megjelenésekre, mert így tudtunk létrehozni egy koncepciózus albumot, ami egyfajta gondolati DNS, a vérünk a szövegszilánkokon.”


Az ország egyik legkedveltebb zenekara a lemez megjelenését az Akvárium klubban ünnepeli december 11-én egy évzáró koncerttel, ami után Juhász Laci és Fluor afterpartit tart majd, ami Tomi szülinapja óta rendszeres jelleget kezd ölteni. A friss albumból fizikai példányokat a MOL-kutakon szerezhetnek be a rajongók, digitálisan pedig az összes online zeneáruházban elérhető.

Kattints IDE a lemez meghallgatásához!

Olvass tovább!