Augusztus végén már fesztiválozhatunk?

2020. június 08.
Augusztus 26. és 30. között rendezik meg idén sűrített programokkal az EFOTT-ot a Velencei-tó északi partján. Az egyik legnagyobb fellépőként előzetesen már bejelentett Flo Rida elfogadta az új időpontra történő meghívást, és minden jel szerint a hazai együttesek legjava is szerepelni fog a line-upban.

A járvány miatt minden esemény, köztük a fesztiválok is nagy kérdőjel elé kerültek: vajon mikor és hogyan lehetnek újra rendezvények, meg lehet-e tartani a fesztiválokat? Az EFOTT szervezői folyamatosan figyelték a híreket és a járvánnyal kapcsolatos rendelkezéseket, és a kivárás időszakában a fesztiválozók véleményére is kíváncsiak voltak: piackutatást végeztek a közösségi média adta felületek felhasználásával. A kérdőívet pár nap alatt közel húszezren töltötték ki, a válaszok pedig toronymagasan az EFOTT megtartása mellett szóltak. Így a fesztivált továbbra is a Velencei-tó északi partján, Sukoró irányába mozdulva, a VVSI Velencei Evezőspályánál tartják meg egy új időpontban, 2020. augusztus 26–30. között.

Fesztiválozóink 86,3%-a jelezte, hogy szívesen részt venne egy nyár végi EFOTT-on  – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. – Nagy erőkkel meg is kezdtük a fellépőkkel való egyeztetéseket, és várhatóan június 10-re véglegesíteni tudjuk a line-upunkat.”

Az már biztos, hogy a világhírű amerikai rapper, Flo Rida ott lesz a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, de többek között Horváth Tamás, a Wellhello, a Brains, a Cloud9+, a Hősök, a Kelemen Kabátban és az Intim Torna Illegál is visszaigazolta az új időpontra történő felkérést.

Olvass tovább!