Klippremier: Anger Zsolt rendezte a Wellhello új videóját

2021. július 29.
A Nemszámítapénz című új Wellhello dal klipjét Anger Zsolt rendezte, és rengeteg hazai hírességet vonultatott fel benne, ráadásul a helyszín sem kicsit extra: Rocco Siffredi pornóvillájában forgattak.

„Ahogy Jennifer Lopez, úgy mi sem szeretnénk, hogy a sok ékszer vagy a tele pénztárca bárkit megzavarjon abban, hogy józanul lásson minket a kristályokkal kirakott köntösünkben – mondta Fluor Tomi a Nemszámítapénz című új Wellhello dalról, amiben azt bizonygatják, nem változtatta meg őket a pénz. – Mert már azelőtt is parasztok voltunk, hogy gazdagok lettünk volna.”

A szerzemény az Apuveddmeg folytatása, a klipben jól látható: apu megvette. Ez a dal is végig iróniával él, a Wellhello most is a körülöttük lévő világból inspirálódott, de ettől függetlenül bárminemű egyezés valós történetekkel csak a véletlen műve lehet.

Az elképesztő videót Anger Zsolt rendezte, és rengeteg hazai hírességet vonultatott fel benne, ráadásul a helyszín sem kicsit extra: Rocco Siffredi pornóvillájában forgott a kisfilm. A szereplők teljesen szürreális jelenetekben váltják egymást a videóban:

„Az egyik pillanatban Istenes Bence ételfutárként hozott ki 50 darab lángost, a másikban Nagy Ervin és Anger Zsolt szórakoztatott minket »udvari bolondként«, aztán mire felocsúdtunk a modell-lányokkal Oszvald Marika medencei seggeséből, már Széll Tamás szórta a kaviárt a lángosunkra, hogy aztán Szabados Ági jelenete kövesse ezt, a megbántott, otthon felejtett barátnő szerepében – mesélte a formáció. – Az, hogy Anger Zsolt szerepel is benne giga nagy megtiszteltetés, mert nálunk nagyobb Aranyélet-fan például nincs az országban, meg mert zavarba ejtően felnézünk rá. Zseniális volt vele a közös munka és imádjuk a végeredményt is.”

A híres Siffredi-villa ráadásul annyira megihlette Fluort, hogy bevállalt egy szexjelenetet is. „Mániákusan szeretek aljaskodni, és ez jó görény lett, rég nevettünk ennyit Diazzal. Volt egy időszak, mikor féltem, hogy eltűnik belőlem ez a fajta genyóság, de hála az égnek van itt még bőven” – mondta.

Természetesen nemcsak a klip, hanem a szöveg is bevállalós, szókimondó és kritikus, némi társadalomkritika is hallható benne.

Fotó: Bodnár Dávid

Nézd meg a klipet!