Nagy bejelentéssel és egy formabontó dallal állt elő a Vasovski Live

2022. február 26.
Inspirálódott, magába szívta az elmúlt év koncertélményeinek pozitív rezgéseit, hogy csupa jó hírrel térjen vissza a világon egyedülálló Vasovski Live. Nemcsak egy rendhagyó, klubpezsdítő saját szerzeménnyel köszönti az idei évet a sztárcsapat, hanem a világszínvonalú, díjnyertes énekesnőt, Lengyel Johannát is üdvözölhetjük körében.

Egy merőben új dimenzió nyílt meg a hazai klubzenei élet előtt, amikor a DJ/producer, Mr. Vasovski két teljesen eltérő műfajt, a hangszeres zenét és az elektronikát keresztezve megalapíotta az ötfős Vasovski Live formációt, illetve ennek kibővített, szimfonikus változatát, a Vasovski Symphonicot. Ma már beágyazódott a zenekar a legnagyobb bulik és helyszínek eseményprogramjába, így kreatív feldolgozásaival igazi hídként funkcionál a fiatalabb generációk és a klasszikus zene közt. A bravúros együttes számára a tavalyi év egyfajta felkészülés volt 2022-re, aminek idei első termése meg is érkezett, harmadik önálló zenéjük formájában.

nagy-bejelentes-formabonto-dal-vasovski-live

„A Kellettél tavaly egy fellépésünkkor pattant ki a fejünkből, amikor a 3000 fő befogadására alkalmas Debrecen Hallban deep house/club house/kicsit lépegetős dalokat játszottunk, a közönség pedig megőrült az ilyen típusú zenék iránt. Mivel elenyésző számban találni magyar nyelven írt, crossover house zenét, ezért megírtuk ezt a felvételt” – emlékezett vissza Vasovski Norbi.

A zeneszámban most teljes egészében az izgalmas dalszerző-előadó, Ya Ou hangját hallhatjuk, akinek éneke tökéletesen passzolt a szám sötétebb, maszkulinabb tónusaihoz – morajló alapbeattel és kiteljesedő fúvós témával a Kellettél egy csapásra az egyik kedvencünk lesz.

Norbi azt is elárulta, hogy már dolgoznak új projekteken, amiket egy új női hanggal álmodtak meg, ugyanis a Petőfi Zene Díjat frissen megnyert Lengyel Johanna váltotta Péterffy Lilit a Vasovski Live mikrofonja mögött. „Számos új saját szerzeménnyel és feldolgozással jelentkezünk idén, Johanna pedig igazi tüzet és energiát hozott nekünk, amit alig várunk, hogy megmutassunk mindenkinek” – mesélte az alapító.

Fotó: Vasovski Live

Olvass tovább!