Angelina Jolie-ról énekel az új dalában The Weeknd

2022. január 11.
Hónapok óta megy már a találgatás arról, hogy vajon mi lehet Angelina Jolie és The Weeknd között. Az énekes legújabb albumának dalszövegei elég sok mindent elárulnak...

A párost először 2021 nyarán kapták lencsevégre, amint együtt vacsoráznak, majd nem sokra rá, szeptember végén egy újabb randijukról tudósítottak a lesifotósok. Ahogy akkor mi is megírtuk, a 46 éves Jolie és a 31 éves The Weeknd több órát töltött el együtt egy Santa Monica-i étteremben, ahonnan végül együtt távoztak az énekes autójával. Ekkor még nem igazán lehetett tudni, hogy vajon milyen kapcsolat van a két sztár között – voltak, akik már tavaly is románcot emlegettek, míg mások meg voltak róla győződve, hogy biztosan csak egy közös projekt köti őket össze.

angelina-jolie-the-weeknd-randi

A találgatásoknak – legalábbis a rajongók szerint – az énekes ma megjelent Dawn FM című új lemeze végre véget vetett, az albumon ugyanis több olyan dal is helyet kapott, aminek a szövege – szerintük – egyértelműen Angelina Jolie-ról szól.

Elég árulkodó például a Here we go…again című számának néhány részlete:

And my new girl, she a movie star/My new girl, she a movie star

The Weeknd itt arról énekel, hogy az új barátnője egy filmcsillag… Pont, mint Angelina Jolie.

I loved her right, make her scream like Neve Campbell

Ez a sor látszólag arra utal, hogy a két sztár nagyon is szoros kapcsolatba került egymással (miközben Neve Campbellre, a Sikoly-filmek sztárjára utal a hasonlatával).

A Starry Eyes című számban még konkrétabb kijelentéseket tesz:

I only met you in my dreams before/When I was young and alone in the world
You were there when I needed someone/To call my girl
And now you’re my reality

Itt arról énekel, hogy már gyerekként is odavolt Joliért (a 15 éves korkülönbség miatt ez teljesen logikus), és most alig tudja elhinni, hogy tényleg randizik vele.

And I wanna feel you close/But you’re defeated, baby
Broken, hurtin’, sufferin’ from a shattered soul
Oh, whoa, a shattered soul

Ezekkel a sorokkal pedig valószínűleg Jolie és Brad Pitt elhúzódó, a nyilvánosság előtt zajló válására utalhat.

A két sztár még egyetlen szóval sem erősítette meg vagy cáfolta a párkapcsolatukról szóló pletykákat, kíváncsian várjuk, hogyan fognak reagálni a spekulációkra.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!