Shawn Mendes zenével menti meg a beteg gyerekeket

2022. szeptember 15.
Shawn Mendes hivatalosan is elindította Wonder of Music névre keresztelt zeneterápiás programját, mellyel a torontói Hospital for Sick Children beteg gyerekeinek segít.

A People exkluzív értesülései szerint az alig 24 éves Shawn Mendes különleges jótékony projektet indít. A Wonder of Music névre keresztelt zeneterápiás programjával a torontói The Hospital for Sick Children kiskorú betegeit támogatja – alapítványa, a Shawn Mendes Foundation 1 millió dollárt fektetett az ügybe.

shawn-mendes-wonder-of-music-gyerekkorhaz-zeneterapia

A program keretében a gyerekek zenei oktatáson, dalszerzésen keresztül gyógyíthatnak, és állítólag még saját szívverésükre is zenét írnak majd. Az énekes azt mondja, nagyon fontos számára, hogy támogathassa szülővárosa gyerekkórházát, ezért egy percet sem gondolkozott a nemes projekt elindításán.

Shawn Mendest egyébként a SickKids kórház saját zeneterápiás programja inspirálta, és jelenleg azt tervezi, hogy további intézményekre is kiterjeszti majd a módszert. „A zene óriási hatással volt az életemre, számomra is kétségkívül terápia volt. Csak reménykedni tudok benne, hogy a Wonder of Music program segíteni fog a SickKids betegeinek és családjainak, illetve hogy az intézmény dolgozói is meríthetnek majd a zene erejéből.”

Forrás: People Fotó:  Getty Images

Olvass tovább!